Plats desembre 2012 a Les Magnòlies Restaurant

Les darreres setmanes estan sent molt intenses per tot l’equip de Les Magnòlies Restaurant. A punt de donar per acabat l’any podem fer un balanç més que positiu de totes les coses bones que ens deixa el 2012 i de les que estan per venir pel nou any que comença. Volem compartir els nostres millors desitjos amb tots vosaltres.

No deixem de crear nous plats, confeccionar noves experiències gastronòmiques i preparar la nova temporada de casaments. De moment, compartim amb vosaltres algunes imatges de les propostes que podeu trobar al nostre restaurant. Esperem que us agradin i que pugueu venir a gaudir-les en viu i directe.

arros fumat amb cava rosae3

“Jugar” i descontextualitzar  alguns dels nostres plats fa que a més de gaudir amb el paladar, menjar a Les Magnòlies es converteixi, també, amb un plaer pels cinc sentits. A la Imatge, un Arròs fumat amb Anguila, Fonoll i el seu cava. 

arros fumat

Aquest arròs troba en el Cava Rimarts el seu maridatge perfecte. Cava al Plat i arròs en copa a Les Magnòlies Restaurant. Qui ha dit que no es pot jugar a taula?

llata 1

Calamars Farcits amb la seva tinta

Calamars de potera farcits en la seva tinta.

bacalla 2

Guisadet de Bacallà amb llegums

Las últimas semanas están siendo muy intensas para todo el equipo de Les Magnòlies Restaurant. A punto de dar por acabado el año podemos hacer balance más que positivo de todas las cosas buenas que nos deja el 2012 y de las que están por venir con el nuevo año que comienza. Queremos compartir nuestros mejores deseos con todos vosotros.

No dejamos de crear nuevos platos, confeccionar nuevas experiencias gastronómicas y preparar la nueva temporada de bodas. De momento, compartimos con vosotros algunas imágenes de propuestas que en nuestro restaurante. Esperamos que os gusten y que podáis venir a disfrutar-las en vivo y en directo.