Les Magnòlies aconsegueix la seva primera Estrella Michelin

“És una il·lusió molt gran per a qualsevol cuiner” assegura Víctor Trochi, xef de leMagnòlies. “És molt difícil aconseguir una estrella, és el somni que persegueixen tots els cuiners al llarg de la seva carrera”, afegeix Trochi.

                                                                                                                                                                                 

 Una onada de felicitat i satisfacció envaeix, avui, un dia després de que les Magnòlies    hagi  estat guardonada amb la seva primera Estrella Michelin, tota la cuina del restaurant. Les cares d’il·lusió es veuen, sobretot, al matrimoni que fa 16 anys va obrir les Magnòlies, la Roser Gumà i l’Isidre Fradera. Per a Gumà “és com estar en un núvol” assegura, “estem orgullosos, contents, un conjunt de moltes emocions que no puc definir amb una sola paraula”, afegeix. “És una satisfacció personal molt gran perquè amb l’Isidre fa molts anys que estem treballant i lluitant” afirma. Gumà explica que “si tenim l’Estrella és perquè fa tres anys vam confiar amb en Víctor”. Una premissa que confirma Fradera i que afegeix que “per a nosaltres, confiar amb en Víctor, ha suposat fer un tomb a la nostra cuina, per apostar per una cuina més imaginativa i innovadora”. A més, Fradera explica que, a partir d’ara, “des de les Magnòlies haurem de lluitar per oferir una millor cuina de la que fem ara, necessitarem més esforç”. Està convençut que aquest reconeixement que ha rebut el restaurant serà beneficiós tant per Arbúcies, per a la comarca de la Selva, com també per a la demarcació de Girona.

A la cuina, on l’activitat avui no s’ha aturat, els cuiners treballen dur per no abaixar el ritme. En aquest sentit, Trochi assegura que a partir d’ara “ens espera un treball més dur i m’agradaria fer-ho amb més precisió”. “Ara ens hem situat a un nivell que destaca i, per això, no ens podem adormir”, afirma el xef. Per la seva banda, l’Albert Montes, també una peça molt important dins la cuina de les Magnòlies explica que “l’Estrella representa molt per a nosaltres, és un reconeixement a la feina que hem fet i estem fent” i afegeix que aquest guardó també representa posar les Magnòlies al mapa i “esperem que això ens ajudi molt perquè el restaurant està situat a Arbúcies i és difícil atreure la gent cap aquí, sobretot, amb la situació econòmica actual”. Montes acaba dient que “és una il·lusió molt gran, però que costa molt aconseguir-ho, però que és un motiu més de motivació, per seguir treballant com fins ara”.

Mentre tots ells expressen la seva satisfacció i il·lusió per haver rebut aquest reconeixement amb la seva primera Estrella Michelin, els telèfons no paren de sonar. Durant tot el matí amics i clients no han deixat de felicitar-los per al mèrit aconseguit. I, també, gent que no vol deixar escapar l’oportunitat de gaudir de la gastronomia de les Magnòlies ara que ha rebut la merescuda Estrella i ja s’estan fent reserves per al mes de desembre. Felicitacions i entrevistes de tots els mitjans de comunicació nacionals han estat una constant durant el dia d’avui.

Finalment, des de l’equip de les Magnòlies es vol agrair a tothom les mostres de suport i felicitacions, des d’amics, clients i restauradors.

 

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!