Jardins el Roquer

General | Comentaris tancats a Jardins el Roquer

 

LES MAGNOLIES OFEREIX UN NOU ESPAI DE CASAMENTS
El passat Dijous 29 d’Octubre els Jardins el Roquer va obrir les seves portes a proveïdors del sector i amics, inaugurant oficialment un espai idíl·lic per a tot tipus de celebracions, tant per fer casaments com per esdeveniments varis de particulars o empreses.
les Magnòlies va col.laborar en la part gastronòmica juntament amb: Buvette, sucre & Paper, Carles font, Airstar i altres.
A partir d’ara les magnòlies dóna la possibilitat de poder oferir a tots els seus clients, aquest nou espai per a realitzar casaments i tot tipus de celebracions.
Amb molta il.lussió i desig, de què sigui un molt bon començament d’aquesta nova proposta per part de Jardins el Roquer.
La finca té un jardí que acull arbres dels cinc continents, alguns dels quals són centenaris, exemplars únics en al món. La col·lecció d’arbres i plantes està formada per més de dues-centes espècies, que ocupen una extensió de dues hectàrees de terreny. El palauet de Jardins el Roquer, és de principis del segle XIV on ofereix diferents salons amb els detalls de l’època.
Un espai únic i amb un encant excepcional, on la història, l’elegància i sofisticació, es respira a cada saló del majestuós palau que presideix la finca, donant-li aquest toc únic de calidesa a qualsevol tipus d’esdeveniment tant de petit com de gran format.